Skapa din egen båtplats

Kända båtar i all ära, men kanske har du en båt där hemma som betyder mer för dig än alla kända båtar i världen? Då vill du ju förstås att den ska ligga vid en trygg båtplats. Har du en sjötomt eller tillgång till en bit land vid vatten kan du faktiskt skapa din egen båtplats.

Långa köer för att få båtplats

Har du en båt men ingen båtplats? Då kan en knivig situation uppstå eftersom det inte är helt lätt att hitta en sådan. Det kan hända att du behöver vänta i flera år för att få en båtplats. Idag är nämligen köerna för att få båtplats mycket långa. Då kan det vara bättre att skapa din egen förtöjningsplats. Var bara noga med att se till att du har tillstånd att göra det.

Förbered marken med begagnade maskiner

När du ska skapa en båtplats behöver du göra en del förberedelser, till exempel gräva ur marken. Du behöver dock inte köpa en helt ny grävmaskin för att göra det. På Blinto hittar du nämligen auktioner på begagnade arbetsfordon, till exempel grävskopor och minigrävare. De har helt enkelt allt du kan tänkas behöva. Att köpa en arbetsmaskin av något slag kan också vara ett smart sätt att tjäna pengar på. Du kan nämligen hyra ut din maskin när den inte används.