Hitta rätt båt till bilen – eller tvärtom

Funderar du på att bli båtägare finns det en hel del du måste tänka igenom. Visst är det lätt att drömma sig bort och önska att du ägde dina drömmars yacht, men för de allra flesta blir båtdrömmen inte Titanic eller regalskeppet Wasa utan en mindre eka eller segelbåt. Här kan du läsa mer om vad du ska komma ihåg innan köpet.

Rätt bil

Oavsett om du redan har skaffat dig båten du drömmer om eller inte behöver du den rätta bilen för jobbet. Holmgrensbil.se har många bilar till salu men särskilt modellerna från MG bil är ett prisvärt alternativ som passar för dig med båtdrömmar.

Båtsläp

Du behöver också satsa på ett rejält båtsläp så att du kan bogsera din segelbåt till och från hamnen med hjälp av din MG bil. Det behöver inte vara svårt att hitta rätt fordon som hjälper dig att njuta av din båthobby. Har du redan en fungerande bil letar du reda på ett båtsläp som passar.

Andra tillbehör

Det finns många aspekter av båtägandet som gör hobbyn riktigt härlig, bland annat friheten på sjön. Tänk dock på att köpa en liten kyl att ha ombord för att kunna njuta av god mat på båtresan. Har du tur kanske din lilla segelbåt har ett litet kök där du kan laga till en aptitretande måltid. Om inte kan du ta med dig en kylväska med det allra nödvändigaste för att fixa goda smörgåsar till kaffet som du förberett i termos.

0